Προιόντα

Αναζήτηση προϊόντων
Παραγγελίες

EU-7664 Κεντρική μονάδα με πληκτρολόγιο

176.00
156.00 €
- 11.36%
Ποσότης:
Διαθεσιμότητα : : Σε απόθεμα
AA: 270 Κωδικός: EU-7664

Η βασική έκδοση του πίνακα διαθέτει 16 ενσύρματες ζώνες στην πλακέτα (χωρίς διπλασιασμό) και 24 ασύρματες αμφίδρομες ζώνες (με ενσωματωμένο δέκτη). Ο πίνακαςμπορεί να διαχωριστεί σε 4 partition ενώ  συνδέονται σε αυτό μέχρι 8 LCD πληκτρολόγια 2 γραμμών, 20 χαρακτήρων, στην ελληνική γλώσσα.

Ο προγραμματισμός του πίνακα είναι ιδιαίτερα εύκολος διότι είναι σε κυλιόμενο μενού μεταφρασμένο στα ελληνικά. Στον πίνακα μπορούν να προγραμματιστούν μέχρι 8 τηλεχειριστήρια (για όπλιση, αφόπλιση, STAY, πανικός), καθώς επίσης να συνδεθούν μέχρι 6 ενσύρματα μικρόφωνα πολύ χαμηλού κόστους, για ακρόαση του χώρου από το χρήστη.

Στη βασική έκδοση διατίθεται ενσωματωμένος τηλεφωνητής με 8 τηλεφωνικούς αριθμούς, καθώς και αναφορά για το ποια ζώνη έδωσε συναγερμό στα ελληνικά. Ο χρήστης του συστήματος μέσω του ενσωματωμένου DTMF και ακολουθώντας τις ελληνικές φωνητικές οδηγίες, μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει το σύστημα, να ρωτήσει εάν είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο καθώς και να κάνει ακρόαση του χώρου αν έχουν εγκατασταθεί μικρόφωνα.Τα ασύρματα αισθητήρια (επαφές, ραντάρ, τηλεχειριστήρια) λειτουργούν με μπαταρία λιθίου για μεγάλη διάρκεια ζωής και προγραμματίζονται πολύ εύκολα είτε εισάγοντας το serial number τους είτε δίνοντας μια εντολή από αυτά.

Ο πίνακας EU-7664 διαθέτει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς και 2 κωδικούς για σύνδεση με Κέντρο Λήψεως Σημάτων σε Contact ID πρωτόκολλο. Επίσης μπορεί να επεκταθεί μέχρι 64 ζώνες συνολικά, χρησιμοποιώντας BUS επεκτάσεις. Κάθε επέκταση διαθέτει 8 ενσύρματες ζώνες ή 24 ασύρματες. Από τις 64 συνολικά ζώνες στον πίνακα, μπορούν να είναι 40 ενσύρματες και 24 ασύρματες ή 16 ενσύρματες και 48 ασύρματες.

Το σέτ περιλαμβάνει:

1 πίνακα EU-7664

1 πληκτρολόγιο LCD με ελληνικό μενού

Δείτε έξτρα ανιχνευτές για τον ασύρματο συναγερμό EU-7664

Συναγερμοί: Ασύρματοι συναγερμοί: Σέτ ασύρματου συναγερμού

Ανά σελίδα
Ταξινόμησε:
Σύνολο προϊόντων = 8
  • Προϊόντα
    της κατηγορίας
  • Προσφορές
    της κατηγορίας
Σύνολο προϊόντων = 2
  • 1