Προιόντα

Αναζήτηση προϊόντων
Παραγγελίες

Ανακοίνωση συνεργασίας με EDISION HELLAS

Σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την EDISION HELLAS που δραστηριοποιείται στο χώρο των δορυφορικών συστημάτων

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Γερμανία, όπου και άρχισε να δραστηριοποιείται στον κλάδο των δορυφορικών. Επί σειρά ετών κύριος αποδέκτης των προϊόντων μας υπήρξε μία από τις πιο απαιτητικές παγκοσμίως αγορές, από άποψη κοινού, η Ευρωπαϊκή .

Το καλοκαίρι του 2008 έχοντας την απαιτούμενη πείρα και τεχνογνωσία και βλέποντας τις τεράστιες δυνατότητες καιπροοπτικές της Ελληνικής αγοράς δημιουργήσαμε τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη , έχοντας ως απώτερο στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

Όλα αυτά τα χρόνια το μυστικό της επιτυχίας για μας είναι ένα MORE FEATURES – BETTER PRICES και επιτυγχάνεται καθημερινά από το προσωπικό μας μέσω των βασικών αξόνων λειτουργίας μας οι οποίοι συνίστανται από τα εξής:

  • Διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα ποιοτικά διακεκριμένα και ελεγμένα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των τεχνολογικά πρωτοποριακών ψηφιακών προϊόντων τηλεόρασης.
  • Αυξάνουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των προϊόντων μας βελτιώνοντας την ποιότητά τους και εισάγοντας καινοτομίες ώστε να είναι άκρως ανταγωνιστικά και να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.
  • Αναλύουμε συνεχώς τις νεότερες τάσεις στην ψηφιακή τηλεόραση και συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξή της π.χ. η πιστοποίηση όλων των επίγειων ψηφιακών δεκτών μας από την DIGEA.

 

Κρατάμε τις τιμές χαμηλές.

  • Προσφέρουμε 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ σε όλα τα προϊόντα EDISION.
  • Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα και ταχύτερα τμήματα service μέγιστης διάρκειας 48ωρών.