Κωδικός:   Εγγραφή

Προιόντα

Μενού Πελάτη

GSM Router 3G/4G:

TELTONIKA RUT 104 3G/EDGE/GSM Router RUT104 (HSPA)

 
Tιμή: 266.90 €
Διαθεσιμότητα : Ρωτήστε για διαθεσιμότητα!
Ποσότης:

Με το RUT104 και μια κάρτα SIM θα μπορείτε να έχετε πλέον internet παντού, στο φωτοβολταϊκό πάρκο, το εργοτάξιο, το σκάφος, το εξοχικό. Διαθέτει και Wi-Fi και σας δίνει πρόσβαση ακόμη και σε περιοχές χωρίς 3G κάλυψη (μέσω EDGE).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ TELTONIKA RUT500 HSPA & 3G router NEW MODEL

 Το RUT104 Router της Teltonika είναι μια ιδανική λύση για την παροχή ασφαλούς επικοινωνίας των συστημάτων, των μηχανημάτων σας ή των απομακρυσμένων δικτύων και είναι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων για μεταφορά δεδομένων και εικόνας απο DVR καταγραφικά από και προς το πάρκο.
Γρήγορο, αξιόπιστο με ενσωματωμένη θέση για την κάρτα SIM  δεν χρειάζεται USB stick.
Σας εξασφαλίζει συνεχή εποπτεία του πάρκου και γλυτώνει τους τεχνικούς από τον κόπο και τον χρόνο να επισκεφτούν το πάρκο για ένα Reset καθώς με την ενσωματωμένη λειτουργία autoping, κάνει αυτόματα επανεκκίνηση αν για οποιοδήποτε λόγο δεν βγαίνει στο internet.
Υποστηρίζει DYNDNS για να μην χρεώνεστε το κόστος static IP και μπορείτε να στήσετε VPN δίκτυο.
Η συσκευή είναι συμβατή με όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Χρησιμοποιώντας το RUT104 δεν υπάρχει κανένας περιορισμός απόστασης για την απομακρυσμένη παρακολούθηση των σημείων που σας ενδιαφέρουν. Όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε είναι το RUT104 και μια κάρτα SIM από κάποιον παροχέα υπηρεσιών κινητής internet. Το RUT104 περιλαμβάνει ένα γρήγορο και εύκολο οδηγό διαμόρφωσης, ο οποίος βήμα προς βήμα θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και να δημιουργήσετε ένα τοπικό ασύρματο δίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Το firewall προστατεύει το δίκτυο του τοπικού υπολογιστή από εισβολείς. Ο δρομολογητής από προεπιλογή έχει ρυθμιστεί ως διακομιστής DHCP, ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η ενσύρματη σύνδεση του υπολογιστή σας. Για την απομακρυσμένη διαχείριση του υποκαταστήματος ή την εξ αποστάσεως πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο του γραφείου, είναι κρίσιμο να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα θα μεταφέρονται με ασφάλεια. Το RUT104 περιλαμβάνει την κατασκευή IPsec VPN Client και OpenVPN που επιτρέπει τη δημιουργία μιας απόμακρης και ασφαλούς τοποθεσίας στην επικοινωνίας του site. Εάν ο χρήστης έχει ήδη έναν υπολογιστή με PPTP ή IPSec VPN client software, το RUT104 υποστηρίζει pass-through και NAT-Traversal για το IPsec και PPTP πακέτων δεδομένων. Το RUT104 έχει τη δυνατότητα να «μοιράσει» το internet σε περισσότερες συσκευές. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προκειμένου να έχετε internet σε πολλούς υπολογιστές, σε κινητά που υποστηρίζουν wi-fi, ή σε ασύρματες κάμερες για την επιτήρηση του απομακρυσμένου χώρου σας. Επίσης μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα στους συνεργάτες, πελάτες ή φίλους σας να χρησιμοποιούν τη 3G σύνδεσή σας. Όπως προαναφέρθηκε βασικός παράγοντας της λειτουργίας των κινητών router αποτελεί ο εξοπλισμός του με firewall προσφέροντας επιπλέον προστασία από ιούς και «κακόβουλους» χρήστες.

Xαρακτηριστικά σε μορφή pdf

 

(user manual v.4.5-NEW) σε μορφή pdf

 

(γρήγορος οδηγός εγκατάστασης) σε μορφή pdf

  • Προσφορές
    της κατηγορίας
  • Περισσότερα
    της κατηγορίας
  • Σελίδα:
  • 1
 

TELTONIKA RUT500 HSPA & 3G router NEW MODEL 4 θύρες ethernet

220.00 € | 199.00 €
Έκπτωση: 9.55%
Το καλάθι σου
Το καλάθι σου είναι άδειο

Πληρωμές με κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με όλους τους τύπους χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών VISA, MasterCard, Maestro, Diners.

Πληρωμή με κάρτα μέσω PayPal