Κωδικός:   Εγγραφή

Προιόντα

Μενού Πελάτη

Ανακοίνωση συνεργασίας με PARADOX HELLAS

Σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την PARADOX HELLAS που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφάλείας

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

H Paradox Hellas A.E. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1990 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με την εισαγωγή, την κατασκευή και την χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης (access control), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης και συστημάτων πυρανίχνευσης. Πελάτες της είναι περίπου 510 εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχουν επιλεγεί με κριτήριο την επαγγελματική τους ιδιότητα (εταιρείες συστημάτων ασφαλείας) αλλά και την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Paradox Security Systems Ltd (συστήματα ασφαλείας), της Γαλλικής εταιρείας CDVI SA (συστήματα Access Control), των Κορεάτικων εταιρειών, MC Electronics Ltd. (κατασκευάστρια καμερών κλειστών κυκλωμάτων τηλεοράσεως) και ΙTX Security Co. Ltd. (κατασκευάστρια DVRs), της Ιαπωνικής Atsumi Electric Co. Ltd. (ενεργητικά υπέρυθρα beam), της εταιρείας Hochiki και της εταιρείας Wizmart, κατασκευαστών ανιχνευτών φωτιάς .

Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια σειρά επιλεγμένων καμερών υψηλής ανάλυσης κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από εταιρείες στην Νότιο Κορέα αλλά και την Κίνα κάτω από το λογότυπο Toiko.

Εισάγει: κέντρα πυρανίχνευσης όλων των τύπων από την Kentec (Αγγλία), φακούς από την Τοkina (Ιαπωνία), μαγνητικές επαφές από την Aleph (Ιαπωνία), καλώδια από την Ventcroft (Αγγλία) και την ELAND (Αγγλία).

Σχεδιάζει και κατασκευάζει:

-Συμβατικά κέντρα Πυρανίχνευσης, οικογένειες MATRIX και FIGHTER.

-Περιφερειακά κέντρων πυρανίχνευσης (RS-232, RS-485 ή του TCP / IP modules).

-Συσκευές εφεδρικής επικοινωνίας με τα κέντρα λήψεως σημάτων μέσω δικτύων GSM και IP.

-Aυτοτροφοδοτούμενες εξωτερικές σειρήνες.

-Διάφορες άλλες περιφερειακές συσκευές.

Όλα τα προϊόντα της διατίθενται στην Ελληνική αγορά αλλά και εξάγονται σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Ισπανία, η Τουρκία, τα Αραβικά Εμιράτα και χώρες της Νέας Ευρώπης. Ειδικά τα κέντρα MATRIX 4 και 8 ζωνών έχουν πιστοποιηθεί και φέρουν την σήμανση ETL ισότιμη του UL για τις αγορές Βορείου και Νοτίου Αμερικής όπου και εξάγονται.

Χρησιμοποιεί στα προϊόντα της την τεχνολογία SMD με την βοήθεια 2 πλήρως εξοπλισμένων αυτομάτων γραμμών παραγωγής, εγκατεστημένων στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο της 2000τμ, στο 72ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας περιοχή Βρύσες Αυλίδας στην Ριτσώνα.